Logo Marc O'Polo

Természetes, egyszerű, minőségi, különleges, innovatív. Ezek a tulajdonságai a MARC O POLO prémium márkának.

A MARC O POLO márka alapelve a magas minőségű anyagok használata és a tökéletes kidolgozás, amely végeredménye a tiszta, egyszerű formák és felületkezelés. A végeredmény egy modern és maradandó szemüveg, amely kihangsúlyozza a viselője természetes stílusát anélkül hogy irányítaná.

A Marc O Polo prémium márka az Eschenbach termékcsaládból. A célközönség az igényes ízlésű, városi réteg.

A jellemző vonása ennek a svéd eredetű márkának a természetes anyagok iránti szenvedély. Ezen szemüvegkeretek és napszemüvegek eleganciája, funkcionalitása és magas minősége tökéletesen összhangban van a minimalisztikus dizájnal.  A kollekció híven visszadja az egyéniséget és erősíti a természetes megjelenést, de mégsem dominál. A magas minőségnek és kreativitásnak köszönthetően, a márka sikeresen helyet foglalt a szemüvegkeretek prémium piacán.

2018_MARC_O_POLO_SUN
2018_MOP_STYLE

Célcsoport

A márka célközönsége, akik előnyben részesítik a kiváló minőségű dizájnt, a kidolgozást és a legújabb divat trendeket keresik. Pontosan ezeket az értékeket képviseli a Marc O Polo márka a múlt század hetvenes éveitől.

Történet

Marc O Polo és az Eschenbach közös együttműködésének gyümölcse sok különleges és kreatív termék. Az első közös kollekció 2009 őszén volt bemutatva. Ezáltal az Eschenbach Optik képes volt bővíteni a kínálatát egy minőségi és keresett termékkel.

Tények és részletek

A maradandó, klasszikus retro formák találkozása a hagyományos gyártási technikákkal ötvöződnek egy aktuális életstilusban kihangsúlyozva ezzel az individuális modern bonvivánt.