Logo HUMPHREY'S

ÍGÉRET

A HUMPHREY´S keretek szokatlan és stílusos kialakítása teret ad ügyfeleinknek, hogy minden nap újra megjelenhessenek, ne féljenek kísérletezni és kilépni a sorból.

CÉLCSOPORT

Nemcsak életkorukban, hanem szívükben is fiatalok számára készült, azok számára, akik ismerik a divatot és nem szégyellik megmutatni magukat.

HUMPHREY'S style
HUMPHREY'S style

 

JELLEMZŐK

A nemzetközi márka szinonimája a nem mindennapi megjelenésnek, amelyet a város "utcai" stílusa ihletett. A divatra összpontosít, ugyanakkor maximális teret biztosít a felhasználó személyes stílusának. Ezért a stílusukkal tisztában lévő fiatalok szeretik a sokszínű kollekciót, amely lehetővé teszi számukra, hogy saját megjelenést alkossanak. A purista és tiszta keretektől a bájos színes modellekig.

HASZNÁLAT

A HUMPHREY´S szemüveg kollekció üdítő, színes és összetéveszthetetlen. Sokszínűsége lehetővé teszi a márka számára, hogy támogassa a második vagy akár a harmadik szemüveg használatának tendenciáját. Végül is miért választana egy stílust, ha ennyi változat található a kínálatban. Amit az egyes HUMPHREY´S szemüveg kollekciók elérni igyekeznek, az a sokszínűség, ami lehetővé teszi a megfelelő szemüveg választást a megfelelő öltözethez.

TÖRTÉNET

1994-ben az Eschenbach Optik piacra dobta a HUMPHREY'S napszemüveg első kollekcióját, mint új márkanevet a fiatalok számára, nagy hangsúlyt fektetve a jelenlegi divatirányzatokra. Hatalmas sikere után 2000-ben indult a korrekciós keretek első rendszeres kollekciója. Azóta a HUMPHREY'S címke olyan márkává fejlődött, amely mindenkit megszólít, aki szeretne egy lépéssel a világ előtt járni.

Legyen más a HUMPHREY'S segítségével !

A HUMPHREY'S egy individuális, energikus kollekció, saját stílussal és mindig egy lépéssel az aktuális divat trendek előtt járva. Többnyire kissebb méretükből kifolyólag inkább a fiatal és stílusos generációnak való. A jelenlegi népszerű európai sztájlingra épül. Élő színek, merész formák és textúrák … ez mind, együtt, egy márkában, amely inspirációja a street-style divat!

A divat az, amit megveszel.
A stílus az, amit csinálsz vele.

HUMPHREY'S style