Logo JOS.ESCHENBACHÍgéret

Minden típusban több mind 100 év tapasztalat rejlik a dizájn területén. Olyan kereteket alkotunk, amelyek klasszikusak és időtlenek.

A cél csoport

Jos. Eschenbach modern élet stílusú emberekre összpontosít, akik egyaránt a tradíciókat is értékelik. Kedvelik a dizájnt, ha érthető és időtlen. Értékelik a minőséget, állandóságot és a kitűnő anyagokat. A szemüvegeknél náluk nem csak a formája fontos, de a kényelmes viselése is.

JOS.ESCHENBACH style
JOS.ESCHENBACH style

 

Jellemzők

Jos. Eschenbach összeköti a modern dizájnt akcentussal a tradíciókra. Kimagaslóan minőséges kollekció lehetővé teszi a bevált német elemek visszatérését korszerű fogalomban. A keretek meggyőznek nem csak a felhasznált anyagokkal, amelyeik kellemesek tapintásra is, de a tiszta vonalakkal és az egyedi stílussal is. Minden keretben összefonódnak ezek a jellegzetes tulajdonságok.

 

A múlt találkozik a jövővel.
Megjelenés a dizájnban.

 

A márka helye a piacon

Jos.Eschenbach olyan márka, amellyel az Eschenbach összeköti a jelent a saját gyökereivel. A márka képviseli a magas minőséget és a különös know-howt. Köszönhetően a rendkívüli, csak 4gramos titán kereteknek a márka egyesíti a kényelmes viselést a tökéletességgel és valóra váltja a vásárlók legnagyobb igényeit.

 

Történelem

Már 1913-óta a Josef Eschenbach, az Eschenbach Optik alapítója, hangsúlyt rak a merész előre látásoknak, innovációknak és a mesterség tradíciónak. Dizájn és a funkció a mai napokig a múltban keresi az inspirációt. Az eredmény egy kimagaslóan minőséges kollekció, amely kombinálja a körszerű és a klasszikus értelmeket.

 

JOS.ESCHENBACH style