Logo Talbot Runhof

Talbot Runhof egy német divat márka Müncheni székhellyel. A társaságot 1992 – be az „All About Eve” név alatt (Mindent az Éváról) Johnny Talbot (*1964) és Adrien Runhof (*1963) alapították és 2000-ben átnevezték Talbot Runhof – ra. Ezalatt a név alatt női divatárut és divat kiegészítőket gyárt és forgalmaz. A működése folyamán több díjat is elnyert. A társaság 350 m2 butikot üzemeltet Münchenben. A kollekciót saját stúdiójában gyártja Németországban.

TALBOT RUNHOF style
TALBOT RUNHOF style

 

Talbot Runhof vezető divattervező márka, leginkább estélyi alkalmakra. A sajtókba úgy jelölik meg, mind a piros szőnyeg vezérét Németországban. Ott, ahol a nők gyönyörű ruhákban jelnnek meg, ott a Talbot Runhof jelen van. A Talbot Runhof az egyik legkedveltebb divattervező a filmsztárok közt az elegáns és nem mindennapos modellekkel. A következő sztárokat is támogassa: Julia Roberts, Lady Gaga, Angelina Jolie, Anna Jurjewna Netrebko, Bettina Wulff és sokan mások. Nagy siker volt a márkának 2009 American Music Awards díj átadás, amivel hozzá járultak az ezüst mini ruhákban megjelenő Selena Gomez és a Carrie Underwood. A márka mottója: „Minden arról szól, tudni, mikor kell megállni” (annyit jelent: Muszáj tudnod, milyen messzire mehetsz el.)

 

Extravagáns dizájn extravagáns együttműködéssel. Az Eschenbach Optik 2015 – ben kezdte el az együttműködést a Talbot Runhoffal. Először a Brendel márkával volt összekapcsolva és 2018-tol már mind egyedi márka jelenik meg az Eschenbach portfóliójában. Színes fémek tükröződő effektusokkal jellemzik a futurisztikus női napszemüveg kollekciót némi extravaganciával. Újszerű modellek meggyőznek minket a színek széles palettájával. Ami marad, az a tökéletes szépség létrehozása.

TALBOT RUNHOF style