Impresszum

TITAN optic s.r.o.

Bieblova 404/8
702 00 Ostrava - Moravská Ostrava
Cseh Köztársaság

Telefon: (+36) 20 375 2963
E-mail: info(kukac)eschenbach-optik.hu
Internet oldal: www.eschenbach-optik.hu

Céges adatok

TITAN optic s.r.o.
Cégbíróság – C 52376 sz. ügyszám vezetve az Ostrava megyei bíróságon
Cégjegyzékszám: 27808106, Közösségi adószám: CZ27808106

Ügyvezető

Pelikán Martin

A tartalomért felelős:

Pelikán Martin
TITAN optic s.r.o.
Bieblova 404/8
702 00 Ostrava - Moravská Ostrava

Vitarendezés

Az Európai Bizottság platformot biztosít a peren kívüli vitarendezéshez online (az operációs rendszer platformja), amely a következő címen érhető el: https://ec.europa.eu/consumers/odr.

TITAN optic s.r.o. nem hajlandó és nem is köteles részt venni a fogyasztói választottbíróság előtti vitarendezési eljárásban.

 

www.eschenbach-optik.hu

a TITAN optic s.r.o. internetes prezentációja. és a cég székhelye Cseh Köztársaságban van.

Jogi információk:

1. Védelmi jogok

A weboldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog az TITAN optic s.r.o. céget illeti. Ezt a weboldalt csak személyes, nem kereskedelmi célra tekintheti meg és használhatja. Kereskedelmi használatra és rendelési funkciók használatára, üzleti partner regisztráció és hozzárendelt ügyfélszám szükséges. Az oldalak részeinek megtekintése, letöltése, kinyomtatása csak személyes célokra engedélyezett. Kereskedelmi célú további felhasználás nem megengedett. Licenc jogokat az egyes márkákhoz, ideértve a logókat, szlogeneket, képeket és termékneveket melyeket az TITAN optic s.r.o. vagy az ő leányvállalatai, amelyek ezek a jogokat licenctulajdonosként használnak, semmilyen formában nem biztosítjuk.         

2. Másolás

A weboldal másolása csak személyes, nem kereskedelmi célból lehetséges, de csak abban az esetben ha megemlíti az TITAN optic s.r.o.. nevét mint forrást. Ezért a másolást, legyen az nyomtatott, digitális vagy egyéb formában, a következő hivatkozással kell ellátni: „Forrás: www.eschenbach-optik.hu” és „© TITAN optic s.r.o.".  

3. Csatlakozás

Az TITAN optic s.r.o. kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül nem módosíthat ezen a weboldalon és/vagy annak tartalmán, mindenekelőtt nem hozhat létre keretet, linket vagy egyéb kapcsolódási módot. Az ezen az oldalon található releváns hivatkozások csak az Ön kényelmét szolgálják. Felhívjuk figyelmét, hogy ezen hivatkozások használatával Ön elhagyja az TITAN optic s.r.o. weblapját amely így nincs befolyással az ezen a linken keresztül megnyitott oldalak tartalmára, és nem vállal felelősséget az ezen oldalak megnyitásából és megtekintéséből, illetve a tartalom letöltéséből vagy egyéb felhasználásából eredő károkért. Ha az eschenbach-optik.hu weblapról harmadik felek felé irányulnak linkek, ez nem jelenti azt, hogy az TITAN optic s.r.o. egyetért harmadik felek webhelyeinek tartalmával vagy azokért bármilyen formában felelős.     

4. Teljesség

TITAN optic s.r.o.. a legnagyobb gondot fordít a weboldalon található információk helyességére, teljességére és időszerűségére. Ennek ellenére a TITAN optic s.r.o. javasolja az információk helyességének ellenőrzését használat előtt. TITAN optic s.r.o. nem vállal felelősséget ezen oldalak tartalmáért, illetve az oldalak megtekintéséből, letöltéséből vagy használatából eredő károkért. 

5. Alkalmazandó jog

A weboldal használatából és/vagy funkcióiból eredő jogi vitákra a Cseh Köztársaság joga az irányadó.

6. Személyes adatok tárolása

A prospektusok megrendeléséhez, az TITAN optic üzlet működtetéséhez vagy az online űrlap használatához szükséges, hogy a weboldal által igényelt információkat megadja részünkre. TITAN optic s.r.o. ezeket az adatokat a kérelem feldolgozásához tárolja. TITAN optic s.r.o. ezeket az adatokat bizalmasan kezeli, és csak a fent említett célokhoz szükséges mértékben adja ki harmadik félnek, szigorúan betartva a személyes adatok védelméről szóló, módosított 101/2000. sz. törvényt. 

7. A jótállás kizárása

TITAN optic s.r.o. (továbbiakban is csak "a szerző") semmilyen módon nem garantálja a közölt információk időszerűségét, helyességét, teljességét vagy minőségét. A szerzővel szembeni jótállási igények olyan anyagi vagy szellemi károkra vonatkozóan, amelyeket a közölt információ felhasználása vagy felhasználásának elmulasztása okozott, vagy téves és hiányos információ felhasználása alapvetően kizárt, kivéve, ha a szerzőt bizonyíthatóan szándékosan vagy súlyos gondatlanságból hibáztatták. Minden ajánlat változhat és nem kötelező érvényű. A szerző kifejezetten fenntartja a jogot, hogy az oldalak egyes részeit vagy a teljes ajánlatot előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, kiegészítse, törölje, illetve megjelenését ideiglenesen vagy véglegesen törölje. 

Hivatkozások

Más oldalakra (linkekre) történő közvetlen vagy közvetett hivatkozások esetén, amelyekért nem vállalunk felelősséget, a felelősség csak akkor lenne lehetséges, ha ismernénk a tartalmukat, és technikai lehetőségünk lenne megakadályozni annak használatát illegális tartalom esetén. Ezért kifejezetten kijelentjük, hogy a link beillesztésekor az érintett oldal nem tartalmazott illegális tartalmat. Nincs befolyásunk a hivatkozott/linkelt oldalak jelenlegi és jövőbeni formájára és tartalmára. Ezért kifejezetten elhatároljuk magunkat az összes hivatkozott/kapcsolt oldal minden olyan tartalmától, amely a hivatkozás beillesztése után módosult. Ez a nyilatkozat a saját internetes ajánlatunkba beillesztett összes hivatkozásra, valamint a vendégposztokban, vitafórumokon és az általunk létrehozott címjegyzékekben harmadik felek bejegyzéseire mutató hivatkozásokra vonatkozik. Az illegális, hibás vagy hiányos tartalomért, és mindenekelőtt a jelen dokumentumban közölt információk felhasználásából vagy elmulasztásából eredő károkért csak a hivatkozott oldal tulajdonosa felelős, nem pedig az, akinek linkje a releváns közzétett tartalomra hivatkozik. Ha esetleg egy más TITAN optic s.r.o. weblapra kerül, mely  egy tőlünk független webhely, amelynek tartalmát nem tudjuk befolyásolni. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha ez az oldal tartalmazza az ESCHENBACH logót és/vagy más terméklogókat. Ezenkívül az oldalunkról egy másikra mutató hivatkozás nem jelenti azt, hogy azonosulunk a tartalmával, és támogatjuk annak használatát. Az Ön felelősségének tekintjük, hogy az Ön által használt alkalmazások vírusoktól, férgektől, trójai programoktól és egyéb káros anyagoktól mentesek legyenek.   

Szerzői jogok és védjegyek

A szerző gondoskodik arról, hogy minden publikációban a felhasznált grafikák, hangdokumentumok, videoképek és szövegek szerzői jogait tiszteletben tartsák, az általa készített grafikákat, hangdokumentumokat, videoképeket és szövegeket felhasználják, vagy szabadon hozzáférhető grafikákat, hanganyagokat használt, videók és szövegek nem esnek szerzői jogvédelem alá. Az online ajánlatban szereplő összes védjegyre és szimbólumra, valamint harmadik felek védjegyeire és szimbólumaira korlátozás nélkül a vonatkozó védjegytörvény rendelkezései és a megfelelő védjegytulajdonosok tulajdonjogai vonatkoznak. A puszta említés alapján nem lehet arra következtetni, hogy a harmadik fél márkái nem védettek! A szerző által készített közzétett tárgyak szerzői joga az oldal szerzőjét illeti meg. Az ilyen grafikák, hanganyagok, videoképek és szövegek más elektronikus vagy nyomtatott kiadványokban való másolása vagy felhasználása a szerző kifejezett hozzájárulása nélkül tilos.              

A jótállás kizárásának jogi hatálya

Ezt a jótállási nyilatkozatot annak az internetes ajánlatnak a részének kell értelmezni, amelyről ez az oldal hivatkozásra kerül. Ha a jelen szöveg egyes részei vagy egyes megfogalmazásai nem, már nem, vagy nem teljes mértékben felelnek meg a vonatkozó jogszabályi előírásoknak, a dokumentum többi része tartalmi és érvényességi szempontból nem érinti.